semnatura lui Bill Gates = 200 dolari

windows vista signature editionultima inventie microsoft este un sistem de operare semnat de Bill Gates. la propriu. adik omu a semnat pe cutia in care se gaseste o editie a "Windows Vista Ultimate". si asta face jucaria sa fe mai scumpa cu 200 dolari.

nu, nu ma intelege gresit…cel mai bogat om al lumii nu a semnat personal pe cartonul cu pricina pt ca ar fi facut luxatie. (nu de alta, dar microsot a scos pe piata 25.000 de "windows vista sugnature edition"). ci numele lui apare inscriptionat cu o vopsea argintie pe cartonul negru. pe linga asta mai si un numar care reprezinta ordinea lui intre cele 25 mii.

ma intreb cine plateste pentru asta aproape 500 dolari? daca totusi te intereseaza suveniru cu pricina pot sa-ti zic ca eu l-am vazut la un magazin din reteaua CompUSA din California.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sunt destui care ar da poate si mai mult,in special americanii.Este o” mandrie” ca se afla intre cei 25 mii de posesori de windows vista ultimate.

1 Trackback / Pingback

  1. ce conteaza la leopard | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*