cine are urechi sa … NU auda: reclama de Formula 3

grand prix

agitatie mare in long beach, california mai tot week-end-ul. sunetul motoarelor masinilor de formula unu rasuna in tot orasul si pe malul pacificului, iar strazile sunt pline de politisti.

cerul e brazdat de cel putin 4 elicoptere si vo 6 avioane care trag dupa ele bannere de pinza cu marci de bere de care nu am auzit niciodata. in plus, la tot pasul sunt oprit de indivizi care vor sa-mi vinda bilet la raliu. iiformula refuz si ma opresc in apropiere de "sala sporturilor". acolo, o gasca mare de … ne-cumparatori de bilete se holbeaza la zgomotoasele masini de formula 1 care alearga in spatele cordoanelor formate din masini de politie si pompieri.

dopuri de urechiacolo am vazut o geniala strategie de reclama. pe cit de ieftina pe atit de eficienta: prin multime se strecoara fete in tricouri negre care impart curiosilor fluturasi si o cutiuta de carton. ideea e super tare: ce poti sa oferi omului de linga tine care nu te-ar auzi daca ai face reclama verbala produslui in cauza? dopuri de urechi :) pe cutie e reclama la noul DVD "Smokin' Aces". Trecatorul, caruia deja ii vijaiau urechile din cauza motoarelor, iti zice si saru'mina pentru idee. si poate iti si cumpara dvd-ul :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*