cine are urechi sa … NU auda: reclama de Formula 3

grand prix

agitatie mare in long beach, california mai tot week-end-ul. sunetul motoarelor masinilor de formula unu rasuna in tot orasul si pe malul pacificului, iar strazile sunt pline de politisti.

cerul e brazdat de cel putin 4 elicoptere si vo 6 avioane care trag dupa ele bannere de pinza cu marci de bere de care nu am auzit niciodata. in plus, la tot pasul sunt oprit de indivizi care vor sa-mi vinda bilet la raliu. iiformula refuz si ma opresc in apropiere de "sala sporturilor". acolo, o gasca mare de … ne-cumparatori de bilete se holbeaza la zgomotoasele masini de formula 1 care alearga in spatele cordoanelor formate din masini de politie si pompieri.

dopuri de urechiacolo am vazut o geniala strategie de reclama. pe cit de ieftina pe atit de eficienta: prin multime se strecoara fete in tricouri negre care impart curiosilor fluturasi si o cutiuta de carton. ideea e super tare: ce poti sa oferi omului de linga tine care nu te-ar auzi daca ai face reclama verbala produslui in cauza? dopuri de urechi :) pe cutie e reclama la noul DVD "Smokin' Aces". Trecatorul, caruia deja ii vijaiau urechile din cauza motoarelor, iti zice si saru'mina pentru idee. si poate iti si cumpara dvd-ul :)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*