“saminta americana” se intoarce

va ma aduceti aminte de tutorialul de spart seminte, dedicat americanilor?

well, azi am facut o plimbare la Wallmart si am gasit in sfarsit seminte de floarea soarelui. Erau ascunse pe linga sticlele de bere, pe ultimul raft de jos.

aceeasi marca … de renume. marea supriza a fost ca am gasit “mieji” sau “sunflower kernels” de super calitate. poti sa iei “cu nici o aroma” sau cu “BBQ flavour”. In acelasi timp, semintele sunt obisnuite sau cu aroma de sos Ranch (o minunatie, de altfel).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Beef Jerkey si carnatii americani | boio.ro
  2. Beef Jerky si carnatii americani | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*