gesturi cu 4 degete pe MacBook vechi?

dap, cica vine odata cu Snow Leopard. sa vezi atunci distractie. asta e unul dintre motivele pentru care m-am lasat de tot de mouse.

stiu ca vechile trackpad-uri de MacBook / Pro nu se compara cu asta nou, de sticla, dar tot merita sa te bucuri de usurinta navigarii cu 3-4 degete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sursa :D ?? ,a incercat cineva pe beta sau e doar un zvon ,si vechile trackpad-uri sant multitouch ,ma tot miram de ce nu beneficiaza toate de optiunea asta ,probabil e mai usor daca le integreaza intr-un OS nou .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*