seinfeld/gates – a doua reclama

is it just me? sau ala care a gandit reclamele pentru microsoft a vrut sa le ia banii degeaba. si a reusit cu succes.

prima reclama a fost taare ciudata. dar am inteles-o mai bine cind a fost re-editata.

tu ce parere ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Incep sa inteleg… merg pe faza cu connecting to the regular user, cam ce face Apple (sursa inspiratiei am observat-o cu totii), dar cred ca reclama, avand durata de peste 4:30 minute nu e deloc eficienta. In plus, nici scenariile nu ii ajuta. Nu ma gandeam ca o sa il vad vreodata pe Gates ‘doing the robot’. What a waste…

 2. Mie mi se pare foarte potrivita, chiar mai buna decat prima.

  In primul rand nu trebuie sa o privesti ca pe o reclama normala, ci ca pe un scurt-metraj … totusi e cu Seinfeld si cu Gates in ea … nu mergea ceva traditional.

  Sper sa mai apara cateva in serie.

  PS: Vezi ca face valuri reclama.

 3. stiti ce. fucoff. voi (noi) nu vedem originalitatea maxima de care dispune aceasta reclama. aici aveti show-ul Seinfeld in 4 min. 30 sec. In plus Gates facand the robot, ( sau reclama dinainte dand din cur) este “once in a lifetime opportunity”. cei doi se inteleg de minune si mie mi-a facut foarte mare placere sa (re) vad astfel de interactiune intre doua persoane, in special intre Seinfeld si Bill Gates.
  Inca odata as putea spune ca e ca si cum am vazut un episod din Seinfeld, dar cu bill Gates intransu` ( ma doare in cock dacama corecteaza sau nu cineva).
  Si voi cu pierdutul minutelor din viata: stati linistiti. nu a pierdut omenirea nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*