5 Comments

 1. Incep sa inteleg… merg pe faza cu connecting to the regular user, cam ce face Apple (sursa inspiratiei am observat-o cu totii), dar cred ca reclama, avand durata de peste 4:30 minute nu e deloc eficienta. In plus, nici scenariile nu ii ajuta. Nu ma gandeam ca o sa il vad vreodata pe Gates ‘doing the robot’. What a waste…

 2. Mie mi se pare foarte potrivita, chiar mai buna decat prima.

  In primul rand nu trebuie sa o privesti ca pe o reclama normala, ci ca pe un scurt-metraj … totusi e cu Seinfeld si cu Gates in ea … nu mergea ceva traditional.

  Sper sa mai apara cateva in serie.

  PS: Vezi ca face valuri reclama.

 3. stiti ce. fucoff. voi (noi) nu vedem originalitatea maxima de care dispune aceasta reclama. aici aveti show-ul Seinfeld in 4 min. 30 sec. In plus Gates facand the robot, ( sau reclama dinainte dand din cur) este “once in a lifetime opportunity”. cei doi se inteleg de minune si mie mi-a facut foarte mare placere sa (re) vad astfel de interactiune intre doua persoane, in special intre Seinfeld si Bill Gates.
  Inca odata as putea spune ca e ca si cum am vazut un episod din Seinfeld, dar cu bill Gates intransu` ( ma doare in cock dacama corecteaza sau nu cineva).
  Si voi cu pierdutul minutelor din viata: stati linistiti. nu a pierdut omenirea nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*