Seinfeld 2009

vezi video de la finalul postului.

ce putea sa fie George Constanza in 2009 daca nu un deveoper de aplicatii pentru iPhone.

Personajul scoate pe piata iToilet – o aplicatie care gaseste prin GPS cea mai apropiata toaleta publica. El pierde, insa, banii pentru ca ii investeste alaturi de un celebru afacerist/sarlatan al anului 2008.

Membrii echipei serialului meu de comedie preferat s-au reunit pentru un episod intr-o serie a creatorului original al Seinfeld – Larry David. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Vaaai!!! Nu se poate :X Genial!Genial!Genial! E prea misto. Titanii comediei :X Ce s-au schimbat… Raman la fel de geniali.
    Traiasca lucrurile geniale!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*