Rockabye Baby – cantece de leagan pentru copilul meu

Am descoperit in seara asta o colectie geniala: “Rockabye Baby“. Sunt variante de leagan pentru piese celebre ale unor mari trupe rock.

Nu m-am abtinut si am luat deja 3 piese Metallica. Dar intre cele 35 albume digitale gasesti Beatles, Rolling Stones, Coldplay, Nirvana, Guns’n’Roses, Green Day sau AC/DC. Fiecare trupa este prezenta cu un Best of.

Si piesele suna super tare. Sa tot faci cultura muzicala copilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Foarte, foarte tare!!

    Am si eu un bebe roacker pe drum si abia astept sa-l culc pe muzica asta !

    Merci!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*