dau cartofii pe morcovi

imi facusem un (prost) obicei ca atunci cind nu gasesc nimic bun de mancare sa iau un cheeseburger si o portie de cartofi prajiti. nimic mai delicios si mai rau pentru corp.

de 2 zile am dat french fries pe morcovi. si deocamdata ideea functioneaza. am lasat si cheeseburgerii, iar prajiturile le-am inlocuit cu fructe.

nu mai imi aduc aminte cind am mai mancat 2 pere si o banana in aceeasi zi. cred ca e mai bine de un an…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. vezi ca si morcovii nu sunt recomandati in cura de slabire…..crede-ma ca am slabit 17 kg recent si nutritionistul mi-a interzis morcovi…. :)

  2. E buna ideea…si e bine ca ti-a venit acum. Eu deja am lasat cheeseburgerii, KFC-ul, pepsi&cola….deh stomacul asta..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*