schimbarea la fata

am luat in sfarsit hotarirea trecerii de la ie7 la firefox. pina ma obisnuiesc cu noua jucarie voi mai folosi probabil unele functii din internet explorer.

decizia a fost un pic fortata de faptul ca ie7 incarca paginile foarte greu in ultima vreme…

ai ceva recomandari pt add-on-uri sau alte cele folositoare pt firefox?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Salut Adrian,

  Mesajul este off topic, deci te rog sa-l stergi daca consideri ca nu-si are rostul.
  Ma numesc Lucian Savluc, sunt coordonatorul initiativei eLiberatica/ROSI.
  Acum cateva zile am gasit situl tau care lista logo-ul eLiberatica. M-am bucurat sa vad ca esti unul dintre care sustin aceasta initiativa, mai ales dupa ce am citit ca esti plecat din tara.
  Astazi cautam sa listez blogul tau in sectiunea Promotori a eLiberaticii (incercam sa promovam si noi pe cei care ne ajuta in felul acesta) si am descoperit ca ai retras sigla conferintei.
  Sunt doar curios – de vreme ce incerc atat de mult sa promovez idealurile FLOSS in tara, incerc sa inteleg si mediul, oamenii care ar putea imbratisa aceasta initiativa – exista vre-un motiv pentru care ai renuntat la a sustine eLiberatica?

  Toate cele bune,
  Lucian

 2. Salut, uite cateva add-on-uri pentru Firefox.

  In primul rand Fasterfox, care mareste latimea de banda default pentru navigare si imbunatateste sistemul de multithreading atunci cand incarca o pagina.

  In al doilea rand, Downthemall, este un download manager nativ Firefox, este foarte rapid, si are functie de reluare a download-ului chiar si dupa ce repornesti calculatorul (laptopul :))

  A, si daca zici ca (inca) esti fan IE7, ai putea sa-ti pui si IEview, un addon care adauga o noua intrare in meniul de click-dreapta al unui link: “View in IE”, si care iti incarca pagina intr-un tab IE (ta daaa, si asa ai Internet Explorer incorporat in Firefox) – https://addons.mozilla.org/firefox/1429/ (IE View Lite)

  Succes cu Firefox si poate devii si membru Spread Firefox.

 3. Multumesc Adrian, iti voi lista blogul cat de curand in sectiunea Promotori si Parteneri Media.
  (linkul nu a functionat pentru cateva zile atunci cand am facut redirectarea de la eliberatica.ro la eliberatica.ro/2007/)

  Toate cele bune,
  Lucian

 4. Salut Lucian,

  Imi pare bine ca am aflat de pe blogul lui Adi ca putem sustine conferinta ta. Prima oara am auzit de ea de la Carmen Holotescu.

  Pentru ca si noi suntem sustinatori ai miscarii Open-Source, vom promova conferinta.

  Felicitari pentru initiativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*