e asociatia noastra

ro media blogger

http://romediablogger.blogspot.com 

asta este primul pas. numele. urmeaza statutul.

scop? bloggerii romani trebuie sa fie recunoscuti ca jurnalisti liber-profesionisti. sa primeasca acreditari de la institutiile statului si sa fie acceptati la evenimentele de presa.

membrii? poti sa te inscrii si tu! pina atunci copiaza fotografia de mai sus si pune-o pe blogul tau cu link-ul de rigoare. Codul il gasesti pe blog-ul asociatiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Cristealizari » Blog Archive » Utopia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*