Saurik explica avantajele Jailbreak-ului

Developerul Cydia isi lauda jucariile. Crezi ca argumentele lui mai sunt valide acum cind am trecut de 4.3.2 si ne apropiem de iOS 5?

Pare ca marele avantaj este faptul ca poti sa Jailbreakuiesti telefonul si apoi sa te intorci la iOS original foarte usor. Eu nu am mai jailbreakuit nici iPhone, nici iPad de mai bine de un an si nu imi lipseste.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. cum se numeste animatia aia? :) cand trece de la o pagina la alta.
  si aia cand il zdruncina asa cum se numeste?
  multumesc

 2. salut! am si eu un iphone de 2 zile e 3g jailbreakuit 3.1.3 cu cydia..nu stiu cum sa adaug aplicatii noi pe el..ca in itunes cere update la soft cv de genul..si i mi e frica sa nu pierd semnalul si aplicatiile pe care deja le am…ms!

 3. Tu nu ti-ai mai facut jb de mai bine de un an. Bun. Diferenta e urmatoarea: majoritatea avem unele aplicatii de care nu ne putem despartii, doar ca unii au salar si isi permit sa si le cumpere, iar altii inca sunt la scoala si invata pentru bac, neavand timp sa lucreze;)) deci unii dintre noi depindem de jb si din alt motiv decat deblocarea:d

 4. @alex:te conectezi la wi-fi apoi din cydia iti downloadezi installous, iar din installous iti downloadezi aplicatii. Nu te apuca sa il conectezi la calculator pana nu citesti cate ceva. Gasesti pe boio.ro la ‘suport ptr iphone’…

 5. @Cipry: e o mare diferenta intre a face un jailbreak pentru ca depinzi de el pentru deblocare sau ai nevoie de un iBlackList si a face jailbreak pentru ca vrei sa instalezi aplicatii crackuite.

  Cine e la scoala si nu are timp de munca, nu are timp nici de jocuri. Iar cine e la scoala si vrea GPS sau alte aplicatii scumpe pentru iOS inseamna ca are si masina. Daca ai o masina, iti permiti si te plimbi cu ea atit de mult in afara orasului/tarii atunci inseamna ca iti permiti sa dai si bani pe o aplicatie gen iGO sau Navigon.

 6. Avantajele jailbreak-ului, dupa parerea mea, sunt ca poti customiza telefonul si poti sa ii adaugi aplicatiii care nu ar fi disponibile in App Store datorita regulilor stricte ale Apple. 3 ani am avut iPhone-uri cu jailbreak doar din motivul asta, dar de cand am iPhone 4 nu am jailbreak, pentru ca consider ca afecteaza mult performanta device-ului. Si singurul lucru care imi lipseste e Blacklist.

1 Trackback / Pingback

 1. Jailbreak sau Nu | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*