Kinect e mic copil! Vin hologramele care pot fi atinse

Peste doar cativa ani, televizorul 3D sau jucarii gen Kinect vor pali in fata noilor tehnologii.

Mi s-a parut mie sau au zis ceva de Wii? Cu asta chiar le-ar da peste nas celor de la Microsoft. Orice ar fi, partea buna este ca asta e viitorul pe care il vom apuca si noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. folosesc doua telecomenzi de wii. eu foloseam una ca sa fac un fel de ecran touch, folosind si un pix care avea un bec infrarosu. alta idee tare cu telecomanda a fost : telecomanda in fata monitorului, sensor barul pe cap, si o aplicatie de Head tracking :)) sunt multe intrebuintari ale telecomenzii… oricum, interesanta ideea.

  2. mai avem de asteptat ceva timp. Oricum, imi este imposibil sa cred ca doar la nivelul asta am ajuns, la capitolul holograma si interanctiune cu ea :)

    De la star Trek tot stim de ea. au trecut 40 de ani ( cred) de la idee.. Putere de calcul avem, companii care sa investeasca bani in asa ceva, avem.. deci.. pe sistemul : uitati, am pus ecranul touch cu senzori de presiune ; la care apple vine : uite ca avem multi-touch pe senzor termic.

    Tehnologiile sunt, insa suntem intr-o lume bazata pe profit iar o evolutie rapida, scade cifra profitului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*