Șase echipe de studenți români se luptă să câștige concursul The Circular Agriculture Challenge

Concursul The Circular Agriculture Challenge. FOTO Pixabay.com

Șase echipe de studenți români se luptă să câștige concursul The Circular Agriculture Challenge, organizat pe 22 iulie de Ambasada Olandei la București.

Tinerii au răspuns provocării și au venit cu idei creative de proiecte pentru economia circulară, în domeniul agro-alimentar. Acestea au teme precum transformarea deșeurilor ȋn resurse, colectarea și refolosirea reziduurilor alimentare ȋn agricultură, colectarea și refolosirea apei pluviale, conservarea ecosistemelor și tehnologizarea proceselor agricole.

Juriul, format din profesionişti de top din cadrul unor organizaţii din România şi Olanda, activi în sectorul de agricultură/economie circulară, a analizat proiectele finaliste și l-a selectat pe cel câștigător. Premiul cel mare, ȋn valoare de 20.000 de lei, este asigurat de Ambasada Olandei la București și de partenerul concursului, retailer-ul Mega Image.

Pe 22 iulie, în parcarea Mega Image Concept Store Băneasa, cele șase echipe finaliste ȋși vor susține proiectele inedite într-un format interactiv și convingător, astfel încât la final vom afla care dintre acestea este ,,cel mai tare din parcare”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*