Șase echipe de studenți români se luptă să câștige concursul The Circular Agriculture Challenge

Concursul The Circular Agriculture Challenge. FOTO Pixabay.com

Șase echipe de studenți români se luptă să câștige concursul The Circular Agriculture Challenge, organizat pe 22 iulie de Ambasada Olandei la București.

Tinerii au răspuns provocării și au venit cu idei creative de proiecte pentru economia circulară, în domeniul agro-alimentar. Acestea au teme precum transformarea deșeurilor ȋn resurse, colectarea și refolosirea reziduurilor alimentare ȋn agricultură, colectarea și refolosirea apei pluviale, conservarea ecosistemelor și tehnologizarea proceselor agricole.

Juriul, format din profesionişti de top din cadrul unor organizaţii din România şi Olanda, activi în sectorul de agricultură/economie circulară, a analizat proiectele finaliste și l-a selectat pe cel câștigător. Premiul cel mare, ȋn valoare de 20.000 de lei, este asigurat de Ambasada Olandei la București și de partenerul concursului, retailer-ul Mega Image.

Pe 22 iulie, în parcarea Mega Image Concept Store Băneasa, cele șase echipe finaliste ȋși vor susține proiectele inedite într-un format interactiv și convingător, astfel încât la final vom afla care dintre acestea este ,,cel mai tare din parcare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*