Xiaomi dezvăluie cel mai nou line-up de produse AIoT pentru toate gusturile

Mi Eletrci Scooter Pro. FOTO Xiaomi

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat cea mai nouă serie de produse de lifestyle, între care Mi Smart Band 5 și Mi Electric Scooter Pro 2 – următoarea generație de modele ale îndrăgitelor blockbustere din categaria wearable și device-uri pentru transport. Compania a mai anunțat lansarea unor dispozitive de divertisment, din acest line-up fac parte Mi True Wireless Earphones 2 Basic, Mi TV Stick și Mi Curved Gaming Monitor 34”.

Prin această lansare, Xiaomi extinde amprenta sa globală în categoria de tehnologii pentru utilizare personală, în același timp continuând misiunea sa de a oferi produse tehnologice de înaltă calitate la prețuri oneste.

Mi Smart Band 5 ține ritmul cu antrenamentele tale

Partenerul tău preferat de fitness este și mai performant. Mi Smart Band 5 are un ecran color AMOLED generos, de 1.1’’, cu 20% mai mare decât predecesorul său. Utilizatorii își pot exprima stilul unic alegând dintre peste 65 de afișaje dinamice și șase culori elegante ale brățării. Cu un ecran vibrant și un design sportiv, Mi Smart Band 5 aduce elemente de fashion în fitness.

Mi Smart Band 5 este potrivit pentru orice tip de antrenament. Cu certificare 5 ATM de rezistență la apă, device-ul poate fi folosit atât pentru antrenamente pe uscat, cât și în apă, te poate însoți la piscină, la surfing sau la duș. Cu 11 moduri de antrenament, incluzând – cycling indoor, bicicletă eliptică, yoga, aparat de vâslit și săritul cu coarda, Mi Smart Band 5 înregistrează progresul realizat în timpul antrenamentului indiferent de modul în care te miști.

În afară de opțiunile pentru fitness, Mi Smart Band 5 vine cu senzor de puls PPG, cu 50% mai precis, tocmai pentru a-ți permite să monitorizezi în permanență sănătatea inimii și să ai acces la informații relevante referitoare la calitatea somnului, la nivelul de stres și chiar la monitorizarea ciclului menstrual. În plus, această brățară adună toate informațiile și creează PAI (Personal Activity Intelligence), o matrice cu valori din care poți citi cu ușurință indicatorii cheie de sănătate.

Pentru a alimenta un ecran mai mare și opțiunile nou adăugate, bateria lui Mi Smart Band 5 suportă până la 14 zile de utilizare continuă*. Datorită noii soluții de încărcare, nu mai este nevoie să fie îndepărtat tracker-ul din brățară. Încărcarea se realizează plasând spatele magnetic al brățării pe încărcător.

Mi Smart Band 5 va fi disponibilă la un preț recomandat de 189.99 lei începând cu luna august.

Super putere pentru distanțe generoase cu Mi Electric Scooter Pro 2

Prea mult de mers pe jos, dar prea aproape ca să mergi cu mașina? Parcurgeți distanțele cu Mi Electric Scooter Pro 2. Noua soluție elegantă de micro-mobilitate creată de Xiaomi poate parcurge până la 45 km, cu viteze de până la 25 km pe oră.** Trotineta electrică urcă fără efort pante înclinate cu până la 20%, și poate funcționa în medie timp de o săptămână cu o singură încărcare*.

Ecranul LCD integrat le permite utilizatorilor să vizualizeze și să controleze o gamă largă de parametri, pentru o experiență de deplasare comodă și fără probleme. Verificați viteza în timp real, alegeți modul de deplasare, conectați-vă la Bluetooth și chiar monitorizați starea farurilor cu o singură privire. Mi Electric Scooter Pro 2 are un motor puternic de 300W, un sistem de frânare dublă pe care poți conta, anvelope pneumatice care absorb șocuri și un design ușor pliabil pentru o mobilitate urbană ridicată.

Proiectată cu focus pe siguranță, Mi Electric Scooter Pro 2 este echipată cu faruri pe față, spate și laterale, precum și un far de 2W îmbunătățit, care luminează până la 10 metri în față, pentru o vizibilitate mai bună. Utilizatorii care se află la început, vor primi atenționări și sfaturi odată conectați prin dispozitivele mobile, pentru un nivel suplimentar de siguranță.

La evenimentul de lansare a fost anunțat și Mi Electric Scooter 1S – un model mai eficient pentru utilizatorii care folosesc trotineta electrică ocazional. Mi Electric Scooter 1S poate parcurge până la 30 km cu viteze de până la 25 km pe oră și oferă un ecran îmbunătățit, faruri și alte opțiuni pentru siguranță. **

Xiaomi este foarte încântată să anunțe o ediție specială a Mi Electric Scooter Pro 2 în colaborare cu legendara echipă de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas. Așa cum a declarat Chris Church, vicepreședinte Brand Partnerships APAC la echipa Mercedes-AMG Petronas Formula 1: „Suntem extrem de încântați să aducem experiența Mercedes F1 mai aproape de fanii noștri. La fel ca noi, Xiaomi se angajează să inoveze continuu și suntem încântați să lucrăm alături de ei pentru a aduce pe piață această nouă ediție a flagship-ului Mi Electric Scooter Pro 2”. Fiți pregătiți pentru lansarea ce va avea loc în curând!

Mi Electric Scooter Pro 2 va fi disponibil la un preț recomandat de 2599.99 lei, începând cu luna septembrie.

Dansează, fă streaming și jocă-te ca niciodată cu noile căști Mi True Wireless 2 Basic, Mi TV Stick și monitorul Mi Curved Gaming de 34”

Mi True Wireless Earphones 2 Basic 

Concepute atât pentru pasionații de muzică, cât și pentru oamenii de afaceri, Mi True Wireless Earphones 2 Basic permit 5 ore de utilizare neîntreruptă, cu o singură încărcare. În plus, prin opțiunea de încărcare de încă 3 ori din carcasă, se ajunge în total la 20 de ore de utilizare.* Alte funcții cheie:

Cu ajutorul microfonului dual este anulat zgomotul ambiental și astfel convorbirile sunt mult mai clare: Căștile filtrează zgomotul de fundal cu unul dintre microfoane, în timp ce captează vocea utilizatorului cu celălalt.

Căștile in-ear Mi True Wireless 2 Basic, detectează când sunt în ureche și pornesc muzica automat, iar aceasta poate fi oprită atunci când una din căști este scoasă din ureche.

Calitatea sunetului este extrem de clară: suportând codecuri SBC/AAC avansate și un dinamic driver de 14.2 mm, dispozitivul oferă o experiență audio de neegalat pe o varietate de dispozitive.

Mi TV Stick

Cu noul Mi TV Stick care încape într-un buzunar, nu trece nicio zi fără distracție. Cu funcții de Android TVTM, Dolby și DTS surround, echipat cu Google Assistant și Chromecast – Mi TV Stick este gadgetul ideal pentru cea mai bună experiență de binge-watching. Alte funcții includ:

Procesor quad-core și 1 GB RAM + 8 GB stocare: capacitatea mare de redare a dispozitivului duce experiența de streaming la nivelul următor

Butoane ergonomice: Mi TV Stick este dotat cu o telecomandă Bluetooth, cu butoane dedicate pentru acces rapid la Google Assistant, Netflix și Prime Video.

Mi Curved Gaming Monitor 34”

Împătimiții de jocuri vor aprecia Mi Curved Gaming Monitor 34” care are o rezoluție WQHD 3440×1440 și o curbă de 1500R pentru o experiență imersivă. Proporția ultra wide 21:9 cu 30% mai mare decât monitoarele 16:9, în timp ce rata de refresh de 144Hz, fără flicker oferă o experiență fără cusur. Alte caracteristici:

Gamă de culori extinsă 121% sRGB: Culorile aprinse sunt completate de o luminozitate ajustabilă de 300 nits și o rată de contrast de 3000:1 pentru o imagine cât mai realistă.

Tehnologia premium AMD FreeSync™: Monitorul sincronizează imaginea cu rata de refresh în momentele dinamice ale jocului.

Începând cu luna septembrie, produsele vor fi disponibile în oferta locală. Mi True Wireless Earphones 2 Basic vor avea un preț recomandat de retail de 219.99 lei, Mi TV Stick poate fi achiziționat la un preț recomandat de 199.99 lei, iar Mi Curved Gaming Monitor 34” va avea un preț recomandat de 2399.99 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*