Inca o vacanta in Romania

Las in urma Tampa, Florida cu tot cu cele 5 grade ale ei de astazi si plec iar spre Romania. Nu imi mai place zapada, dar e primul Craciun / revelion petrecut alaturi de familie si prieteni in aproape cinci ani, asa ca abia astept sa ajung…

M-am obisnuit deja cu ideea termometrului cu “minus”, a autoritatilor care au fost luate pe nepregatite de zapada din lunile decembrie si ianuarie. Si in Florida e frig azi. Doar ca sambata se anunta 25 grade Celsius si asta face totul altfel.

Nu am planuri mari. Vreau sa ma odihnesc si sa fiu alaturi de cei dragi. Categoria asta ii include si pe cititorii mei. Pentru ei voi posta mai mult si articole deosebite in perioada urmatoare, atit pe boio.ro cit si pe Twitter. Am pentru tine citeva video-uri surpriza de la marile companii din Silicon Valley. Daca l-ai vazut pe cel cu Vizita la Apple, atunci o sa-ti placa si ce urmeaza. Vom avea concursuri cu o gramada de premii. Am aproape 15 de concursuri in pregatire si cereri noi apar in fiecare zi de la developeri.

Daca vremea tine cu noi, ne intilnim pe 17 decembrie, ora 13 la primul iOS USers / boio.ro Readers Meet-up , la Constanta. Urmareste boio.ro si #iMeetUp pe Twitter pentru update-uri.

Partea cea mai interesanta o constituie noutatile de pe boio.ro. Nici nu stii ce Super idei ti-am pregatit pentru inceputul noului an ;)

1 Comment

  1. nu stiu de ce dar imediat cand ma trezesc imi deschid pc-ul si intru direct pe boio.ro , m-ai facut sa fiu obsedat , bravo tie faci o treaba foarte buna:) Sarbatori Fericite si sa auzim doar de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*