Inca o vacanta in Romania

Las in urma Tampa, Florida cu tot cu cele 5 grade ale ei de astazi si plec iar spre Romania. Nu imi mai place zapada, dar e primul Craciun / revelion petrecut alaturi de familie si prieteni in aproape cinci ani, asa ca abia astept sa ajung…

M-am obisnuit deja cu ideea termometrului cu “minus”, a autoritatilor care au fost luate pe nepregatite de zapada din lunile decembrie si ianuarie. Si in Florida e frig azi. Doar ca sambata se anunta 25 grade Celsius si asta face totul altfel.

Nu am planuri mari. Vreau sa ma odihnesc si sa fiu alaturi de cei dragi. Categoria asta ii include si pe cititorii mei. Pentru ei voi posta mai mult si articole deosebite in perioada urmatoare, atit pe boio.ro cit si pe Twitter. Am pentru tine citeva video-uri surpriza de la marile companii din Silicon Valley. Daca l-ai vazut pe cel cu Vizita la Apple, atunci o sa-ti placa si ce urmeaza. Vom avea concursuri cu o gramada de premii. Am aproape 15 de concursuri in pregatire si cereri noi apar in fiecare zi de la developeri.

Daca vremea tine cu noi, ne intilnim pe 17 decembrie, ora 13 la primul iOS USers / boio.ro Readers Meet-up , la Constanta. Urmareste boio.ro si #iMeetUp pe Twitter pentru update-uri.

Partea cea mai interesanta o constituie noutatile de pe boio.ro. Nici nu stii ce Super idei ti-am pregatit pentru inceputul noului an ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. nu stiu de ce dar imediat cand ma trezesc imi deschid pc-ul si intru direct pe boio.ro , m-ai facut sa fiu obsedat , bravo tie faci o treaba foarte buna:) Sarbatori Fericite si sa auzim doar de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*