facebook ca si agenda de rezerva

am ajuns sa aud tot mai multi colegi/prieteni in jur raspunzind la intrebarea “ai adresa de mail a lu’ cutare?” cu “nu. dar il gasesc eu pe facebook”.

eu nu folosesc facebook ca pe un address book de rezerva si nici ca pe retea sociala in adevaratul sens al cuvintului. deocamdata ma distrez cind vad cite persoane se aboneaza sa-mi fie prieteni. in ultima perioada… mai mult don’soare de pe la agentii de publicitate sau chestii d-astea la moda. si nu pot sa le refuz…

apropo, tu ma ai in lista de Facebook? profilul meu este AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. cum imi pot face si eu o astfel de agenda de rezerva?si intrebare apare si un desfasurator?cu numere,mesaje primite si trimise?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*