Samsung si SMS-urile viteza

In urma cu mai bine de un an juma scriam despre Swype – un fel de Dictionar T9 pentru touchscreens.

Samsung este una dintre primele companii care implementeaza tehnologia intr-un telefon, iar reclama pentru acest device este si dovada ca avem un nou record mondial la scris SMS-uri. Un angajat Swype este cel care bate recordul – 35.54 secunde fata de anteriorul 40.91 secunde.

Textul SMS-ului cerut de Cartea Recordurilor este intotdeauna acelasi:

“The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.”

Si cum Swype poate fi implementat pe orice Touchscreen, sunt tare curios sa-l vad pe iPhone. [via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*