Opera Mini pentru iPhone

Nu stim inca daca Apple va aproba browserul propus de Opera. Baietzii se lauda ca Opera mini se misca mai repede decit Safari mobil si aduc o gramada de lucruri interesante.

Pe de alta parte, schimba putin comportamentul ecranului – un singur tap pentru zoom si alte maruntisuri.

Sincer sa fiu, la cit am nevoie de browser pe iPhone, Safari e suficient. Nu m-ar deranja sa vad insa, jucaria asta pe iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Safari e tot ce ai nevoie ? Cred ca glumesti.
  Am avut nevoie de home-banking si singura posibilitate era ifonu. M-a ajutat safari ? Nu.
  Imi crapa sau se incarca greu pe diverse site-uri pe care mai umblu. Stiri in general. Ma ajuta safari ? Nu. Basca ca de citeva ori mi s-a restartat si telefonul pe vreo doua siteuri.
  Si in principiu eu vad ifonul ca pe un device pe care pot naviga pe internet. SI o fac atit de mult incit am demagnetizat doua cartele pina acum. Daca e sa fac o mica analiza:
  – 50% internet + mail
  – 10% convorbiri
  – 20% muzica
  – 20% aplicatii si alte prostii
  Cam asa folosesc eu telefonul.

 2. Imi place functia de "find in page", dintre cele care nu sunt prezente pe Safari. In rest, mi se pare mai lent decat Safari, deci not good. Si nu vorbesc de cat de repede incarca paginile, am inteles ca e de la reteau de acolo, dar la cat de smooth se misca. Si nu-mi place zoom cu un singur tap. Double is better :D

 3. Flash-ul mananca la resursele procesorului. Faceti o proba la un rahatel de PC (pentium 3 la 500 mhz) un firefox si un site de games in flash… sa vedeeeti ce de resurse mananca…. D-aia are dreptate Jobs: baietii de la Adobe sunt lenesi ca sa faca un cod de Flash mai lejer…

1 Trackback / Pingback

 1. Opera Mini pe iPhone OS | Inspector Gadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*