Asta e momentul potrivit pentru un Unlock de iPhone

Apple vinde, din nou, iPhone fara contract si fara limita in magazinele proprii. Din pacate, terminalul e blocat in reteaua ATT.

Daca pina acum ti se cerea sa ai un ID si dovada contractului pentru servicii GSM, angajatii Apple au primit instructiuni clare ca iPhone este de acum la liber. Problema e ca platesti 499 dolari pentru un 3G de 8GB si 599 dolari pentru un 3GS de 16GB.

Noutatea asta prevesteste 2 lucruri: cei de la Apple sunt siguri ca nu va reusi nimeni sa deblocheze un 3GS si ca doar jailbreakul tetheruit cu Redsn0w nu ii sperie. Sau… vom primi urmatoarea generatie de iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Poate va apare totusi unlock pentru baseband 05.12.01(3.1.3-firmware)!Nici nu concep sa nu apara…au spart altii calculatoarele de la NASA,dar sa faca un programel ptr unlock…e un fleac! :P

  2. Wow , sunt super twiturile care le-ai postat aseara, imi place Airvideo pt. iphone si proiectorul Sony si Add ons pt Firefox .
    Mersi ,

  3. Salut. Sunt curios ce se stie de unlock pt 3gs cu firmware 05.14.02. de cand se va putea debloca. daca stiti va rog anuntati-ma. Totul merge perfect doar ca nu recunoaste nici o cartela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*