Motorola Droid dauneaza grav sanatatii

iPhone 4 are probleme cu antena? He, o nimica toata. Cum ar fi sa ramai fara o ureche dupa ce folosesti in Droid.

Aron Embry a aflat pe pielea lui cit de fragmentat e Android-ul. Deflagratia s-a produs imediat dupa ce a terminat de vorbit la telefon.

Asteptam acum un Android fan-boy care sa faca un iPhone sa-i explodeze in fata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. WOW.a explodat si i-au sarit parti in ureche.auch.Tot iphone-ul ramane smartphone-ul principal:)

 2. Pai…intre OS si Hardware se afla si kernel, driveri, recovery, boot-loader…Cu siguranta cele enumerate mai sus sunt proprietary Motorola. Lasand de-oparte mandria de fanboy (Apple/Android) sunt prea multe variable de luat in calcul inainte de a concluziona ca “it’s an android thing”. Uite cateva exemple:

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/i-a-explodat-iphone-ul-in-fata-martienii-sunt-de-vina.html

  http://economie.hotnews.ro/stiri-it-6079653-noi-incidente-legate-iphone-ecranul-unui-telefon-explodat-sudul-frantei.htm

  http://users.on.net/~eeno/photos/ipod/big/imgp7114.jpg

  http://users.on.net/~eeno/photos/ipod/main.php?ss=off&action=displayBig&iteminfo=solo|imgp7119.jpg

 3. @Duxx: daca dai o cautare scurta pe boio.ro vei gasi o gramada de asemenea exemple. avem si iPod-uri care au luat foc, dar si iPod care a salvat viata unui militar care a fost impuscat (glontul a fost oprit de device) sau un altul care emitea nush ce unde si a oprit un pacemaker.

 4. Pai tocmai asta vroiam sa spun si eu. Cazuri izolate/diferite sunt o gramada ;). Vroiam doar sa ii demonstrez roxanei ca lucrurile sunt putin mai complicate decat par. Un simplu “e de la OS” nu e suficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*