Salina Turda – film de animatie

Filmul nu este facut de romani, ci de francezi si este fascinant. E bine ca ne fac altii reclama.

Nu am fost in Salina Turda, ci intr-o alta si doar pentru cateva ore. Mi-as placea sa stau in cea de la Turda pentru o zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. eu am fost in vara la salina turda si este ceva extraordinar de frumos, .numai ideea sa cobori in adincuri si sa te plimbi cu barca pe un lac subteran …….chiar se merita orice efort financiar sa vizitezi aceasta salina

  2. 15 ron intrarea daca nu ma insel
    Pret la barca nu stiu
    Poate scrie pe situl lor
    Merita vazuta.poti sta toata ziua

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*