Safari Technology Preview – un altfel de început pentru Apple

Uite o chesie total nouă. Apple a lansat un browser care rulează în paralel cu Safari. Se cheama “Safari Technology preview” și e destinat developerilor.

Interesant mi se pare faptul că poți să îl rulezi în paralel cu Safari, are update-uri regulate direct din MacAppStore și știe să facă ceva mai mult decât actualul browser de la Apple. Este un fel de versiune BETA avansată pentru cei care vor să se asigure că au ce e mai bun și mai nou de la browserul lor.

Poți să-l instalezi de aici. Singura problema este că e ca și cum începi de la zero, cu un browser pe un computer nou. Nu ai cookies, parole, bookmarks decât dacă le ai sincronizate în iCloud. Apoi trebuie să instalezi manual extensiile.

Chiar și așa, eu mi-am propus să-l testez pentru o vreme și dacă îmi place mai mult decât Safari-ul actual să trec pe el. La Chrome am fost mai mereu pe versiunea BETA și era totul OK.Safari Technology Preview

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*