cel mai simplu mod de a face screenshots pe iPhone

metoda e implementata de apple. DA, chiar de apple de citeva luni dar ea a fost descoperita din greseala si facuta publica abia acum de catre… hackeri.

tot ce trebuie sa faci este sa umbli putin prin fisierele de root ale iPhone ca sa activezi functia. apoi, pt a face un screenshot tii apasat butonul Home si dai sunetul off si apoi iar on. ecranul se va lumina pt o secunda iar poza facuta cu display-ul tau iti apare in camera roll. simplu, fara instalari de programe care iti strica jucaria.

daca iti e frica sa umbli prin fisierele de root, baietzii de la ripDev (cei care au descoperit inventia) au scris o mica aplicatie care poate fi descarcata prin installer si care da Enable la aceasta functie simpatica.

baga la surse: http://repository.ripdev.com/ . lasa-l sa-si faca un refresh si apoi instaleaza “Apple screenshot enabler” din folderul ripDev.

nu merge decit de 113 sau 114.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. am facut si eu screen shot fara sa vreau si ma speriasem ca nu intelegeam d c nu pot sa mai apas pe iconite si i-am dat restart..cand am intrat in camera roll surpiza: poza era acolo. pana sa citesc postul asta nu stiam ca am facut asa mare descoperire.ideea e ca eu n-am umblat la nici un fisier din nici un root

  2. nu este adevarat adrian ca merge numai pe 113 si pe 114 sa sti ca merge si pe 2.x orice veriune de 2.x in sus dar tre sa faci altfel ti apasat pe home button scree 2 secunde si tinand apasat apesi si pe turn off in acelasi timp si iti apare un ecran alb de 1 secunda si surpriza imaginea este in photos in camera rool:D

  3. @andrei: tocmai asta ziceam, trucul de mai sus nu mai e valabil pt 2.0. exista insa alta combinatie de butoane pt 2.0. si e built in. nu trebuie sa mai dai tu enable la fct umblind prin telefon

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*