cadoul pt bloggeri

iata ca a venit momentul sa ofer primul meu cadou blogosferei.

este o tema wordpress: boio wordpress theme.

povestea pe scurt: cautam in urma cu o luna o tema ca sa-mi redesenez site-ul. am gasit una dar mergea numai cu wordpress 1.5. am vrut sa o fac sa mearga cu ultima versiune wordpress si am ajuns sa o modific vizual, sa-i adaug niste caracteristici.

tema de wordpress “boio” are o coloana, un sidebar pe dreapta, are header customizabil, este widget ready, iar un footer are un tag cloud.

boio 1.4 poate fi descarata de aici.

daca vrei sa vezi cum arata si cum se misca o poti testa aici.

daca o folosesti lasa un mesaj aici si iti va aparea linkul pe aceasta pagina.

daca ai probleme cu ea, spune-mi si le rezolv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Tema e relativ ok. Este de apreciat ca ai inclus si psd-ul si plugin-ul Pagenavi. Ce nu-mi place este ca textul este prea mic, efectul de water reflection la numele widget-urilor din sidebar nu este tocmai reusit si tagcloud-ul l-ai ghemuit impreuna cu meta in footer. In rest e ok. Felicitari.

  2. hei,
    mi-am deblocat iphoneul conform instructiunilor tale dar am o problema, nu pot sa pun muzica p iphone … dau add file dar nimic nu imi incarca..
    help me

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. stirile saptamanii la boio.ro | adrian boioglu - tot mai sus
  2. vrei un laptop gratis? voteaza-ma! | adrian boioglu - tot mai sus
  3. thanksgiving la boio.ro | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*