safari 3: apple atac la windows

safari boio.ro  saptamana apple a inceput in forta. cu ce sa incep sa va povestesc? pai cu ce e mai palpabil. apple lanseaza browserul safari pentru pc

safari 3 beta, zic baietii de la apple este de 1,6 ori mai rapid decit firefox. asta poate sa fie un avantaj. dar eu de ex. nu caut numai rapiditate ci si anumite functii cu care m-am obisnuit.

surprinzator pentru un produs apple, versiunea finala safari va fi distribuita gratuit si pentru mac si pentru pc. ai nevoie insa de un pc cu vista sau xp (nu ai ce face cu windows mai vechi) si cel putin 256 ram si procesor intel de 500 MHz.

si o chestie interesanta; pe pagina de d-load a safari 3 apare un screenshot cu yahoo.com. de ce i-ar face apple reclama lu yahoo si ce legatura are asta cu windows?

anyway, promit sa incerc safari 3 si sa revin pe tema… 

dupa cum se vede din poza, boio.ro arata bine si pe safari. dupa ce l-am instalat si m-am jucat cu el vo 2 minute am primit mesaju: "Safari is missing important resources and should be reinstalled".

guess what? back to firefox :) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. safari 3.0.4 for windows - cum sa fugi pe net | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*