cum bagi un sms la spam?

am si eu o problema. am facut greseala sa dau un sms la vodafone si de atunci sunt "bombardat" cu mesaje de la 777.

nu ar fi o problema daca as fi in romania, dar atunci cind am in telefon cartela de vodafone, iar in california este ora 4 dimineata nu vrei sa fi trezit de un sms de la vodafone…

d-aia zic ca ar fi bine sa existe o posibilitate sa bagi un sms sender la spam.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. depinde de ce telefon ai. daca ai si tu un telefon cu symbian sunt o groaza de aplicatii care pot bana sms si chiar apeluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*