macOS Leopard merita asteptat

wow. si nu pentru vista ci pentru leopard. microsoft trebuie sa relaneze repede ceva nou ca sa poata sa ajunga la performantele viitorului sistem de operare Apple. 

sunt muult prea muuulte chestii de spus despre Mac OS X Leopard. enumar citeva mai jos:

desktop-ul vine cu icoane care pot fi adunate in gramezi. (ce aiurea suna in romaneste)

finder: o jucarie care transforma banala cautare intr-o experienta grafica noua prin cover flow (e o chestie asemanatoare cu interfata iPhone) 

spaces: ferestrele la un alt nivel. imi aduce aminte de linux :)

toate astea mai ca ma fac sa-mi arunc banii pe un MacBook Pro anul viitor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*