saddam la morga – filmul de dupa spinzurare

scandalul "executiei cu telefonul" nu a ajuns la final, dar pe net a aparut un nou film. pelicula de numai 25 de secunde pare a fi filmata tot cu un telefon mobil, desi calitatea este putin mai buna. asta se datoreaza si faptului ca in jur e mai multa lumina.

filmuletzul prezinta cadavrul lui saddam pe o targa de morga acoperit cu un cerceaf alb. cameramanul de ocazie se apropie si da pinza la o parte, apoi intirzie cu obiectivul in zona fetei lui Saddam Hussein. se poate vedea clar rana facuta de streang. in plus se aud voci de persoane care converseaza in araba…

disclaimer: daca ai probleme cu inima …asta e mai rau decit filmu cu spinzurarea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. asa, si ideea ta de jurnalist care e? in afara de faptul ca descrii clip-ul, that is.

    sa inteleg ca post-ul asta e un fel de hai sa aducem vizitatori pe blog?
    tot mai sus..

  2. e un film care face stirea. daca am reusit sa-l gasesc si sa-l pun aici am facut-o pentru cei care nu au avut curiozitatea sau cunostintele sa-l gaseasca; dar cu toate acestea erau interesati sa-l vada.
    morbid, nu? dar daca ai venit aici si ai mai si comentat inseamna ca te-a atras ceva….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*