sa va fac o poza?

in state, daca esti vazut pe strada ca stai cu un aparat in mana si vrei sa faci o poza persoanei cu care esti, primesti invariabil aceeasi intrebare de la trecatori: “vreti sa va fac o poza?”

este normalitatea de fiecare zi a turistului cu un aparat foto agatat de gat.

nu imi aduc aminte de vre-un moment in care, pe faleza din Constanta, cineva sa se fi oprit sa-mi propuna sa-mi faca o poza.

ca sa nu mai zic ca daca iti propune un roman sa-i dai aparatul foto, trebuie sa te uiti de 2 ori la el, de teama sa nu fuga cu tot cu jucaria ta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. Si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu intrebata daca imi doresc sa mi se faca o poza si la inceput ma uitam asa putin ciudat ca-mi era frica ca fuge omul cu aparatul meu :)) ; intre timp m-am mai relaxat si acum chiar ar ramane surprinsa daca mi s-ar intampla asa ceva :D .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*