la multi ani, Mac

in urma cu 25 ani (24 ian 1984) se lansa primul Macintosh. cunoscut si sub numele de 128k.

in urma cu vo 15 ani eu puneam mina pe un PC. dupa ani de zile de jucat cu windows, am ales sa fac pasul catre Mac. Acum nu ma mai intorc.

Poate daca as fi facut pasul asta acum 3 ani, nu eram asa de incintat. Acum insa, Apple face jucarii bune si software si mai bun.

apropo, video ASTA e chiar prezentarea facuta de Steve Jobs computerului mai sus amintit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Interesant video. A fost o zi istorica in ’84 :D
    Ce-as fi vrut sa fi fost acolo, sa fi fost printre oamenii care au vazut pentru prima data un computer vorbind :)

  2. super dude … nici eu nu m-as mai intoarce la windows :( de vreo 3 ani ravnesc la un mac =)) da’ nu pot strange banii aia … sunt prea multi pt. Romania.

  3. @boio Nu e la fel bro :( , nu e senzatia aceeasi , nu e nimic la fel … nici cu chestie dinaia de costa 300$ ce ai postat tu pe blog aici acum cateva zile n-are rost… Macu e MAC!:)

    ti-am dat un @ pe twitter :| nu l-ai primit, probabil nu ai optiunea aia activata sa primesti @ de la toti , chiar daca nu ii urmaresti. cum imi pot lua si eu DOSH WALLET in Romania??? e super portofelul si chiar il vreau:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*