sa mai vin sau nu in tara?

ma uit pe numele celor care au castigat alegerile si mi-e cam jena de ce o sa vina…

acu 4 ani circula sms-ul cu nastase si emigratul in congo. acum unde mai fugim? si mai imi aduce aminte cineva ca e 1 decembrie. merita sa mai fii patriot ? ai cu cine?

acum, discutind la rece, avem conducatorii pe care ii meritam. cind o sa invatam ca uninominal inseamna sa alegi omul care te va reprezenta pe tine nu interesele partidului, atunci o sa avem lideri si nu doar oameni care dorm in parlament.

s-a votat din nou NU pentru cineva, ci impotriva Cuiva. oamenii au avut de ales intre doua rele asa ca fie nu au mers la vot, fie si-au irosit votul alegind aiurea. romania va merge mai departe. doar ca drumul ales e prost.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. daca nu esti in tara,ramai unde esti.e mai bine pt.tine.am un copil si ii repet mereu sa invete sa poate pleca din tara asta de rahat.

  2. In primul rand : LA MULTI ANI ROMANIA pentru 1 decembie! Poate in America e mai bine, dar totusi nicaieri nu e ca acasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*