Sa mai dam o sansa “Reminders”

Ideea de Reminders mi-a placut de la inceput. Si mai ales partea de location-based reminders. De fiecare data cind am incercat aplicatia am si renuntat la ea pentru ca nu se misca asa cum aveam nevoie.

De aceasta data am o problema care sper sa-si gaseasca rezolvarea cu aceasta aplicatie. Sunt diferite evenimente care se intimpla in perioada urmatoare. Pentru fiecare dintre ele am nevoie de un reminder care sa indeplineasca anumite conditii:

1. Sa ma anunte in ziua precedenta la ora 16:00 despre evenimentele de a doua zi.

2. Sa pot sa atasez un email, document sau text cu informatii suplimentare

3. Sa imi ofere sincronizare rapida cu iPhone si posibilitatea de a adauga ceva nou de pe telefon imediat.

4. Transformiterea listelor sau reminderelor pe email de pe OS X sau iOS.

Stiu ca Reminders nu face toate astea tocmai usor, dar nici nu vreau sa incarca Calendar.app cu tot felul de evenimente.

Tu folosesti Reminders? In ce scop? Ai o alternativa mai buna?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. @Emil Indricau: am folosit Wunderlist cu succes inca de la momentul lansarii, dar avea niste bug-uri si probleme de sincronizare care m-au facut sa renunt.

  In plus, simteam nevoia unei aplicatii mai simple.

 2. Am trecut si eu prin aceeasi dilema, si in final am ramas la 2Do, si nici n-am gasit ceva mai bun de atunci (1-2 ani). Se sincronizeaza cu Reminders (manual, ce-i drept) asa ca bonus ai si web access prin icloud. Si da, de ceva vreme are si app de OS X.

 3. @Lucian F: incerc sa evit interfetele complicate. Pe vremuri foloseam Things si chiar am reusit sa o pun bine de tot la punct. Numai ca aplicatia pentru iOS si sincronizarea au intarziat sa apara asa ca am renuntat la ea. Acum stiu ca are de toate, dar interfata este prea complicata pentru ce am eu nevoie.

  Nu vreau nici sa folosesc Simplenote+nvALT pentru asta pentru ca am nevoie de partea de notificari.

 4. 2Do intra cu indulgenta la categoria “interfete complicate”. Nu se compara totusi cu Awesome Notes (+other crap) sau Pocket Informant. Eu zic ca e suportabila interfata, daca te rezumi la chestiile de baza (folders/reminders dar nu geofencing si ce-o mai fi complicat). Faptul ca nu (mai) foloseste un modul proprietar de syncing e dupa mine un mare plus, in ideea ca datele tale au totusi o oarecare libertate (ceea ce nu e cazul cu majoritatea GTD-urilor). Things si Omnifocus am incercat si eu si n-am reusit, cu toata bunavointa.

  OT, ca tot ai mentionat Simplenote+nvALT, ar fi foarte interesanta daca vrei o discutie similara despre aplicatiile de note.

1 Trackback / Pingback

 1. Wunderlist Pro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*