roUtil – aplicatia care nu trebuie sa-ti lipseasca

Am in folderul de “Romania” citeva aplicatii, dar niciuna nu m-a ajutat in atit de multe ocazii precum roUtil. Aplicatia facuta de Codesignum are toate informatiile de care crezi ca nu ai nevoie pina cind nu te lovesti de ele.

Ce faci daca esti pe drum spre Munte sau spre Mare si vrei sa afli starea drumurilor? roUtil iti da informatii la minut despre sosele blocate, in reparatii si chiar si accidente.

De cind s-a schimbat codul postal, nu am simtit niciodata nevoia sa invat noul cod, iar cind trimit cuiva un pachet si mi se cere un Zip Code de Romania de 6 cifre, nimic nu e mai simplu decit sa deschid roUtil.

Si astea sunt numai doua dintre multele functii foarte utile: aflarea prefixelor telefonice, validari de CNP sau Coduri IBAN, informatii despre carduri bancare, Info RCA sau Bioritm.

roUtil costa 5 dolari in AppStore dar boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roUtil pe boio.ro http://is.gd/EzAgr1 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui si ce alte functionalitati ai vrea sa gasesti in roUtil.

Update: castigatorii sunt: CristianHerman, CadetDeRomania, Sergiudodis si dorin_h. Ii astept pina pe 10 februarie sa-si revendice codurile. Premiile nerevendicate vor fi oferite cititorilor fideli boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

  1. https://twitter.com/#!/sergiudodis/status/33691856864804864

    Din cate vad in descrierea aplicatie, la sectiunea info trafic este prezentata starea drumurilor nationale si ma gandesc ca ar fi super sa gasim aici incluse si ceva informatii de amplasarea aparatelor radar, caci tare mai sunt paguboase… o alta functionalitate la care m-am gandit ar fi Mersul Trenurilor desi aceasta ar merge mai bine ca o aplicatie de sine statatoare avand in vedere complexitatea.

  2. Sincer sa fiu este destul de complexa, nu stiu exact ce ar mai putea avea incorporat, cred ca ar fi util si un modul de calculare a distantelor/rutelor bazat pe google maps !

  3. Aplicatia care determina, pe loc, impuls de cumparare. Ultima data, ca un facut, eram 5 familii la restaurant si toti aveau iphone… Facand schimb de experiente legate de aplicatii, odata ce le-am aratat RoUtil, toti au cumparat-o, pe loc. Interesant e faptul ca am aratat-o unor parteneri straini (sloveni, francezi) care o doreau adaptata tarii lor si ma intrebau daca exista si la ei… Am fost mandru, anyway, sa le spun ca e facuta de romani in Romania.

  4. Aplicatia e foarte buna, dar s-a facut prea mult tam-tam cu acea copiere de nume la o aplicatie pt android. Ma intreb de ce nimeni nu observa icoana de VLC Mediaplayer pusa la info trafic.

  5. Stiu ca logo-ul VLC se poate utiliza , mentionind ca apartine de VideoLAN Team…dar totusi eu nu gasesc in acea aplicatie vreo mentiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*