“Si pina gasesc Informatia, aveti cumva un blog?…”

Sun la Vodafone sa inteleg cum sta treaba cu Internetul mobil. Dau de 2 fatuci care erau pe la alte departamente si sunt redirectionat catre baietzii de la Internet Mobil.

Imi raspunde unul dintre ei. Politicos, raspunde imediat la intrebari. Ca sa fie sigur ca are de a face cu mine, verifica data nasterii si alte info. La un moment dat face o pauza scurta si imi zice:

“Si pina gasesc informatia, aveti cumva un blog? Sunteti acel domn Boioglu”. Zic da, de ce? e trecuta in fisa mea de la Vodafone?

Nicidecum. Angajatul de la Vodafone era un pasionat intr-ale tehnologiei si un cititor fidel de boio.ro.

Citeva secunde mai tarziu s-a intrerupt convorbirea. Pe aceasta cale il rog sa ma sune inapoi, ca sa rezolvam ce incepusem sa discutam :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Bine ai venit acas?!

  Felicit?ri pentru stradaniile zilnice de a ne
  pune la curent cu ultimele noutati din lumea
  gadget-urilor.

  In alta ordine de idei as dori sa te întreb dac? iPhone-ul are între-adev?r
  senzori de umezeala. Din câte am aflat, in State au fost ni?te
  probleme legate de reparatii in garantie dup? ce telefonul a fost
  folosit la sala de fitness. Mie mi se pare un pic ciudat ca un iPhone
  sa aib? asa ceva. Sa-i pun? atunci si senzori de timp frumos ;)

  Cu stima,
  Bobitza

 2. @Bobitza: da, are. Apple verifica in felul asta telefoanele care vin la reparat dupa ce au fost scapate de proprietari in apa. si iPad are la fel. este un petic textil care poate fi vazt in mufa de casti si care in mod normal e alb.

 3. Exista oare niste filtre pentru apelurile receptionate, configurate deja pe iPhone, care i-ar fi impiedicat pe cei de la Vodafone sa revina (de vreo 4 ori) dupa ce convorbirea initiala s-a intrerupt? :D Poate chiar sa fie un mesaj de genul… "Abonatul Vodafone nu poate sa fie contactat…" cel pe care il auzeau cei / cel care dorea sa sune inapoi? Intreb si eu… ;)

  Toate bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*