RoRadio pentru iPhone

posturi de radio romanesti pe iPhone? Bineinteles!

Ti-a placut RoDex ? Da, si mie mi se pare utila si uite ca si romanii pot sa faca software pentru iPhone – in limba romana si mai ales gratuit. Cristian Ivan spune ca RoRadio este a doua aplicatie Free dintr-o serie de 3 dezvoltata pentru piata romaneasca. Atunci cind aplicatia va fi aprobata de catre Apple, vei putea sa asculti 13 posturi de radio romanesti de la Guerilla la Kiss FM, 21, Realitatea FM (daca se poate numi post de radio), Smart FM sau Vibe FM.

In functie de conexiunea de net pe care o ai – 3G sau wifi poti sa alegi streamuri de calitati diferite si mai ales primesti informatii gen RDS: interpret, piesa sau o descriere a postului.

SI daca ai internet mobil unlimited LIMITAT (ca asa e la noi), poti sa vezi direct in RoRadio cit trafic ai facut.

apropo, eu o testez inca din Beta. si cind ajung cu prima ocazie la net … o sa vad si cum prind posturile romanesti, aici, peste ocean.

3 Comments

 1. @narcis: nu e nevoie de scuze, nu a fost nici o ofensa. Ziceam doar ca idee, ca am implementat interior un layer de criptare pt acces la baze de date si de acum incolo in general bazele vor fi criptate. Doar ma laudam si eu :)
  Cat despre roRadio, azi a fost trimis la AppStore roRadio v2. Multe imbunatatiri, total rescris engine-ul si refacuta grafica samd, dar cel mai important zic eu ca este update-ul online al bazei de date. Exista un buton in aplicatie si se face update de pe serverul nostru cu ultima lista de posturi, pe care o modificam in functie de feedbackul de la useri. O sa anunt cand va aparea.

  PS: baza de date de la roRadio a ramas in continuare necriptata, dar sper ca a devenit inutila editarea :)

 2. Nu cred ca o sa intelegeti ceva din mes d mai sus
  Ce vroiam sa zic d daca exista ro radio si pe android
  Tel nou d de vina

 3. @elena: nu exista roRadio pentru Android facut de acelasi developer, dar cu siguranta exista aplicatii care te ajuta sa prinzi posturi de radio romanesti. Nu stiu cum se numesc pt ca nu folosesc Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*