twitter vinde

daca baietii nu vor sa faca bani pentru ei, altii castiga deja.

intr-o reclama oarecare la un telefon oarecare (blackberry, de data asta), utilizatorul se mandreste ca poate sa aiba net pe telefon – oriunde. si ca si cum lumea nu ar stii ce e ala net, ni se arata ecranul telefonului pe care e afisata cu litere maaari sigla twitter.   

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Zi ceva de marele eveniment Apple de astazi…or sa creada oamenii ca ai devenit suficient de cand ai MBPro si iphone…delecteaza-ne cu niste comentarii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*