romanii cu firefox 2.0 exclusi din yahoo?

yahoo mail interzismai nou yahoo nu te mai lasa sa-ti faci un id la ei daca nu ai card visa, mastercard sau ceva de genu asta. povestea e simpla. se face verificarea varstei celui care se inscrie si cum in SUA copiii nu au credit card, ei trebuie sa garanteze cu cardu parintilor.

dificultatea apare cind nu ai card visa classic, mastercard sau american express. si cum bancile noastre elibereaza mai mult visa electron sau carduri cu valabilitate nationala… te trezesti ca nu poti sa folosti serviciile yahoo… adik nu ai messenger si nici mail.

stiu, un gmail e mai bun de 10 ori decit yahoo… dar daca al tau copil are colegii de scoala in lista de yahoo messenger, cum il ajuti sa comunice cu ei?

edit: totul merge fara nici un fel de probleme daca iti faci contul  folosind internet explorer. problema apare doar cu firefox 2.0. dificultati sau erori sunt si atunci cind ai deja cont la yahoo si vrei sa te loghezi folosind ultimul browser scos de mozilla…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu prea cred.

    “Secure Mode Registration Completed: Welcome gogu_din_munti!”

    Si nu m-a intrebat nimeni de card.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*