blogger mai tare ca wordpress?

cind m-am apucat de blog am avut de ales intre ceea ce stii si tu ca e pe piata. wordpress mi-a dat, insa, cea mai buna solutie. atunci cind am trecut pe domeniu .ro am ales tot wordpress. motivele sunt evidente: e moca, interfata e intuitiva, iar documentatie, plug-in-uri si template-uri gasesti la greu pe net.

blogger era in beta la vremea aia. desi sunt fan google am ales sa nu-l folosesc. cauza principala era instabilitatea. chiar si acum, cind a iesit din beta, te lasa cind ti-e lumea mai draga… 

pc world zice insa, ca platforma de blog cea mai tare din parcare e blogger. jucaria detinuta in prezent de google pare sa fie mai tare decit wordpress. (tine cont, insa, ca vorbim de wordpress.com adik de blog-urile care vin cu hosting de-a gata si mai putine optiuni de customizare)

eu zic ca blogger mai are de muncit si undeva in viitorul nu foarte indepartat ar putea sa ajunga cea mai buna platforma. sunt curios daca bloggerii romani vor trece atunci pe blogspot.com?

2 Comments

  1. Eu sint pe blogspot cu ambele bloguri, dar am auzit de bine despre wordpress. In blogspot a trebuit sa fac eu tot felul de artificii ca sa fie atit de pline blogurile ca azi. Am inteles ca in wordpress mi-ar fi fost mai usor.
    Oricum, noile bloguri, fiindca am cumparat cristiroman.ro si papabun.com, vor fi facute in wordpress

  2. WordPress nu te lasa sa customizezi fara bani. pe wordpress.com, desigur.
    ca fost blogspotist, pot spune cu mana pe inima ca WP e mai bun

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*