locomondo – liubi: romanii au ales cu capul (la eurovision)

eurovisionu' de anu asta a fost ca un tur doi de alegeri in care nu ai ce alege. e ca atunci cind candidatu' tau favorit a pierdut cursa, iar cei ramasi sunt fie prea prosti, fie prea hoti…

am urmarit asa, pe diagonala povestile cu moga si ceilalti si sincer, cred ca decizia de excludere a lor nu a fost corecta. dar e deja prea tarziu. asta e o lectie pentru editiile viitoare. se impune un regulament mai clar.

asa ca in finala, romanu a trebuit sa aleaga ceva care nu era naparat mai bun, ci doar ceva care ar putea sa dea bine in europa. in mintea oricui, un cintec interpretat in sase limbi europene da bine. dar asta nu inseamna ca solistii romani stiu sa cinte, ci doar ca ei stiu sa vorbeasca niste limbi straine. sau cel putin sa recite cele citeva versuri in engleza, rusa, franceza sau altele…

piesa lui locomondo – "liubi, liubi, i love you" iti ramane in minte pt ca e usor fredonabila, ca o manea mai stilizata…

la helsinki, locomondo are doua posibiliati: fie dau lovitura si ne inchid gura la toti, fie nu sunt bagati in seama pentru ca piesa pare a fi facuta special (si cam fortat) pt a atrage atentia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. manea stilizata? Probabil am eu o problema cu manelele si cu lipsa de voc(e/i), dar eu chiar nu am retinut refrenul piesei..

  2. mai degraba piesa e destinata acestui concurs, dar nu cred ca vom face fata. romania are nevoie de ceva mai original, anul asta poate e compromis din punct de vedere al intrecerii, dar pe viitor eu cred si sustin cu tarie ca avem mai multe posibilitati.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » de ce are sanse locomondo la eurovision

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*