Romania lor

am sa incep sa scriu cite ceva despre romania vazuta prin ochii omului care vine pentru prima data sau revine dupa mult timp in tara.

posturile vor aparea tot in categoria “branding de tara” si va vor revela o tara pe care cu toti o stim in comparatie cu situatii similiare din alte tari, in special statele unite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Sa inteleg ca deja te-ai si saturat de Romania ?

  Nu ma mir pentru ca eu doar astazi am trecut prin 2 situatii care m-au facut sa ma intreb de ce dracu mai stau in Romania.

 2. Uite ce am patit eu astazi (astazi am avut o zi grea dar ce am patit la Primarie intrece orice asteptari)

  Am o masina pe PFA (personalitate juridica) si cind am inscris masina normal ca am depus 20 de pagini cu documente cerute de idiotii din Primarie.

  Astazi am vrut sa fac citeva modificari si am aflat ca nu am nici o masina inscrisa la Primarie pe PFA ci pe persoana fizica identificata cu CNP.

  Adica eu la Primarie figurez ca cetatean normal cu o masina pe care nu o am, pai intrebarea vine de la sine de ce au mai cerut documentele daca tot nu le-au folosit.

  Luni ca sa ma distrez ma voi duce la Primarie sa imi radiez masina de pe PFA voi depune talonul si cartea de identitate, probabil voi primi raspunsul : Nu va putem radia masina pentru ca nu apare in sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*