cine o iubeste pe Teo

televiziunile romanesti par sa se intreaca in a-si arata aprecierea pentru Teo. altfel nu pot sa explic emisiunile in reluare difuzate intr-o veselie de 3 posturi diferite.

avem pro tv international care ne da emisiuni antice cu teo. apoi romantica sunt si ei plini de dor de teo. iar acum Prima are show-uri cu acelasi personaj.

rationamentul e simplu. teo vinde. d-aia prefera toti sa umple emisia cu ea. chiar daca sunt reluari. si acum vine problema. daca teo vinde asa de bine, de ce nu au stiut sa o tina nici pro, nici romantica in ograda lor sa profite de ea ii ofere un job suficient de bine platit ca sa nu plece.

aaa, si nu cred ca va face purici multi la prima. parca nu prea e de ea…

ce zici? unde aterizeaza teo data urmatoare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Daca titlul articolului e o intrebare, atunci raspunsul e simplu: “Eu.” Daca m aapuc sa dau argumente, pot scrie o zi intreaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*