Heath Ledger story – get over it, ppl

nu stiam zilele trecute de ce blogosfera romaneasca a scris despre moartea lu heath ledger atit de mult. cind am ajuns acasa si am vazut o parte din stirile pro tv mi-am dat seama ca in romania fie avem o isterie dupa actori morti semi-necunoscuti fie nu avem subiecte…

individu a aparut in 2 filme mai cunoscute. daca nu imi ziceau numele filmelor nu l-as fi identificat niciodata. mda, nu-mi plac filmele cu gay cowboys, poate d-aia.

anyway, ca sa-ti faci o idee: cnn si alte statii locale de tv din state au dat stirea si au batut fierul cit a fost cald. vo citeva zile. atit. noi romanii, ne-am incins atit de tare peste subiect incat dam orice pe teveu.

acum in state (si oriunde in lume) subiectu mai e doar prin gazete de scandal. in romania e tot la moda. sunt producatorii stirilor tv chiar asa de depasiti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu sunt depasiti man, fenomenul e altul: in Romania e mult mai multa presa decat ar fi nevoie pentru cata populatie si evenimente avem, asa ca fiecare stire sau fleac sunt stoarse de tot ce au, plus ca se cultiva interesul marelui public, sa nu zic al vulgului, pentru mondenitati, scandaluri, mizerii. Gandeste-te ca Romania, o tara mica si fara importanta la nivel planetar, are la 22 de mil de locuitori cateva televiziuni de stiri!

  2. Sincer iti spun ca eu pe Heath chiar il stiam. A fost un actor pe care l-am remarcat si mi-a placut tare mult cum joaca. Avea ceva din farmecul lui Sean Connery, probabil din cauza ca se trag din aceeasi stramosi. Oricum, mie mi-a placut. Cat despre presa..e normal sa se intample asta, au vazut ca televiziunile mari discuta, ziarele mari scriu..hop si noi :)

  3. ce se vinde cel mai bine acum , scandalurile , mizeriile , crimele , la asta se mai uita romanul si parca e un cerc vicios , cu cat se dat mai multe pe post , cu atat apar crime mai oripilante !!!cred ca criminalii astia se uita prea mult la stirile de la protv de la ora 17. >pac !

  4. Am o intrebare de “baraj”. Cum pot pune o poza pe albumele de muzica care le am in Iphone?In prezentarea Iphone albumele erau insotite si de o poza a solistului…..eu cum as putea face asea ceva?

  5. Eu vreau sa fac asta cu albumele din calculator…nu vreau sa descarc de pe itunes albume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*