Romania gri

am avut citeva zile f interesante prin tara si am mers citeva sute de km in toate cele 3 zone istorice. Am citeva povesti amuzante pt voi, cei care cititi cu placere boio.ro. Si pt ca ati fost cuminti, am sa scriu mai multe articole pe cit de reale, pe atit de funny, triste sau … ciudate… Iar pozele vor fi pe masura ; )

Vom discuta despre desertul meu preferat si cum e el preparat in diferite zone ale tarii, despre statiile de gaz din romania, despre cazare la munte, internet mai mult sau mai putin mobil, televiziuni locale, meniuri de restaurante certate rau de tot cu limba engleza( si, mai rau, cu limba romana), despre zapada si multe altele. toate astea de duminica seara, cind ma intorc in constanta.

Stiu ca unii au simtit lipsa stirilor despre iPhone si mai ales a suportului din comentarii, dar promit sa ma revansez.

Am vazut romania in toata splendoarea ei si pot sa recunosc ca e mai frumoasa decit credeam. Ceva o face insa sa fie gri si uneori sa bata spre negru: mentalitatea romanilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sa-ti fie de bine vacanta!..si sa stii ca ne-ai lipsit, a fost pustiu pe aici. Abia asteptam sa ne povestesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*