nico si vlad pleaca la eurovision

acu nu vreau sa fiu rau si nici sa subestimez talentul si vocile celor doi, dar chiar nu puteam sa trimitem o trupa sau un cantaret care sa si castige ceva la belgrad?

Tentativa de finala de eurovision a aratat ca romanii sunt suficient de patrioti, dar habar nu au ce sa aleaga cind vine vorba de un concurs gen eurovision. Chiar nu ne dam seama ca nu mai tine cu muzica usoara si ca europa nu va vota un cantec doar pt ca e cantat si intr-o limba de circulatie internationala…

Pe de alta parte, eurovision inseamna in 2008 spectacol. Ce va putea tvr sau cine o sa se ocupe de ce e in spatele celor doi sa scoata pina in mai in asa fel incit sa impresioneze o europa?

Asta daca vom avea totusi un concurs in mai la belgrad…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*