Romaneste: Bataie de joc marca RCS-RDS

Am mai auzit de bataia de joc de la RDS, dar nu am crezut. Pina astazi, cind am fost sa semnez un nou contract cu ei.

Sa ne intelegem: mergeam sa semnez un contract pentru TV si Internet, adica le dadeam bani ca sa-mi instaleze reteaua si ii rugam sa-mi ia bani in fiecare luna.

Am ales Punctul RCS-RDS de la Casa de Cultura din Constanta. Nici nu am apucat sa intreb unde trebuie sa stau ca am primit raspunsul sec al angajatei RCS-RDS:

“Eu in 10 minute intru in pauza de masa. Reveniti peste o ora”.

Poftim? Eu vin sa va dau bani si voi ma trimiteti la plimbare?

Astept un raspuns oficial de la RCS-RDS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am inteles insa angajata aceea e cumva ‘interfata’ dintre tine si companie. Totusi nu e deloc greu sa implementezi un sistem ca la UPC: http://www.upc.ro/televiziune/digitala/?CMP=int-hp-fat-footer-TV-digitala-15022011. Unde mai pui ca ei incurajeaza asta: Comanda online si ai primele 3 luni gratuite la orice serviciu nou!

    Iti alegi produsele, completezi un formular si baietii cand vin sa iti instaleze net-ul vin si cu contractu. Simplu si fara nervi (testat).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*