roExchange – cursul valutar, in detaliu

Unul dintre cititorii boio.ro, asa-numitul ButcheR are o surpriza pentru voi toti: o super aplicatie de Curs Valutar pentru iOS. M-am jucat cu ea in seara asta si mi-a placut. Are citeva elemente de interfata care nu par native iOS, dar poate asta o face sa fie mai originala si mai placuta la folosire.

roExchange este ideala pentru cei care au nevoie de o informatie legata de cursul valutar, dar si cei care vor sa profite de un curs foarte bun al momentului. Asta pentru ca vine cu un curs instant de la toate bancile romanesti si iti alege valoarea ideala pentru cumparare sau vanzare. Developerul spune ca este singura aplicatie care prezinta cursul valutar al bancilor, si cum nu am vazut prea multe aplicatii de genul asta, il cred pe cuvint.

Daca iti mai spun si ca ai grafice usor de inteles, convertoare valutare, istoric valutar si, mai ales, o interfata in limba romana, cred ca ai deja motive sa o iei.

roExchange este 2,99 dolari in AppStore, dar cititorii boio.ro sunt mai privilegiati de felul lor, asa ca ai sansa sa o castigi.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roExchange pe boio.ro http://is.gd/FYOzfn “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati in acest post pe 11 decembrie, in urma tragerii la sorti. Asigura-te ca verifici acest post si iti revendici codul, daca ai castigat!

update: castigatorii sunt @cadinica, @tynomk si @boreasmac. Ii astept cu un email de revendicare al codului pina pe 13 decembrie.

9 Comments

  1. chiar nu vad de ce ar da cineva 2.99 pe o aplicatie aproape inutila ! daca era 0.99 mai ziceam dar eu chiar nu ii vad utilitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*