roExchange – cursul valutar, in detaliu

Unul dintre cititorii boio.ro, asa-numitul ButcheR are o surpriza pentru voi toti: o super aplicatie de Curs Valutar pentru iOS. M-am jucat cu ea in seara asta si mi-a placut. Are citeva elemente de interfata care nu par native iOS, dar poate asta o face sa fie mai originala si mai placuta la folosire.

roExchange este ideala pentru cei care au nevoie de o informatie legata de cursul valutar, dar si cei care vor sa profite de un curs foarte bun al momentului. Asta pentru ca vine cu un curs instant de la toate bancile romanesti si iti alege valoarea ideala pentru cumparare sau vanzare. Developerul spune ca este singura aplicatie care prezinta cursul valutar al bancilor, si cum nu am vazut prea multe aplicatii de genul asta, il cred pe cuvint.

Daca iti mai spun si ca ai grafice usor de inteles, convertoare valutare, istoric valutar si, mai ales, o interfata in limba romana, cred ca ai deja motive sa o iei.

roExchange este 2,99 dolari in AppStore, dar cititorii boio.ro sunt mai privilegiati de felul lor, asa ca ai sansa sa o castigi.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roExchange pe boio.ro http://is.gd/FYOzfn “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati in acest post pe 11 decembrie, in urma tragerii la sorti. Asigura-te ca verifici acest post si iti revendici codul, daca ai castigat!

update: castigatorii sunt @cadinica, @tynomk si @boreasmac. Ii astept cu un email de revendicare al codului pina pe 13 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. chiar nu vad de ce ar da cineva 2.99 pe o aplicatie aproape inutila ! daca era 0.99 mai ziceam dar eu chiar nu ii vad utilitatea

  2. @alex: TU nu ii vezi utilitatea. Alte 24 persoane au nevoie de ea si se bucura sa o castige gratuit. Si pe linga ei sunt alte sute care o vor lua, probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*