Ecran flexibil de la Samsung

E doar un concept si pare oarecum incomod de folosit in anumite situatii, dar e frumos sa visam la viitor.

Nu reusesc sa-mi dau seama daca are Android OS sau Windows Phone 7 sau 8.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. daca ecranul e transparent si compenentele interne (CPU, antene, RAM) ar trebui sa fie transparente. si cum poate fi si AMOLED?

  2. @Paul:Poate in viitor ( la ce vad eu in videoclip peste 100 de ani se va întâmpla ) componentele interne vor fi altele sub o alta denumire si structura ( nano) !!
    Eu mă întreb cum poti vorbi la el ….doar cei de la Samsung nu vor schimba funcția de vorbit respectiv sa îl duci la ureche :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*