roDEX – dictionarele romanesti pe iPhone

Imi aduc aminte de vremurile cind Dex-ul cantarea 5 kilograme. Acum poti sa tii in palma atit Dex-ul cit si alte 10 Dictionare romanesti.

roDex este aplicatia ideala pentru studenti, elevi si profesori, dar si pentru cei care vor sa para/fie inteligenti. Anyway – ai prins ideea. Aplicatia, creata de o firma romaneasca (despre care o sa mai auziti) cauta cuvintele intr-o baza de date locala cu jumatate de milion de de cuvinte si definitii. Poate si de aia roDEX are peste 48 MB.

Daca vrei mai mult, poti sa cauti pe online. Gasesti sinonime, antonime, arhaisme, regionalisme, etimologia cuvintului, neologisme si muulte altele. Ai dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane.

pentru cei care nu stiu ce inseamna cuvintele de mai sus… descarcati aplicatia :)

Si acum intrebarea zilei: cit ai plati pe roDEX?

Guess What? e Free!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. RoRadio pentru iPhone | boio.ro
  2. Romania are nevoie de aplicatii romanesti pentru iPhone | boio.ro
  3. Concurs: Aplicatii gratuite, pe viata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*