A trecut vremea capturilor de ecran din App Simulator

Atunci cind, ca si developer, vrei sa arati ce e mai bun in aplicatia ta ai ocazia sa trimiti mailuri la 50 de bloguri, sau sa faci un video cu o captura de ecran din Simulatorul de aplicatii.

Washington Post a ales sa-si promoveze altfel noua aplicatie pentru iPad. Sunt printre primii care vor schimba felul in care merge piata asta.

Sunt curios cit a durat sa-i convinga pe greii de la Washington Post sa se lase filmati intr-o astfel de reclama.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*