roblogfest dauneaza grav portofelului de blogger

e doar un fel de a spune ca daca vre-unul din articolele tale a participat la roblogfest – in orice categorie nu mai poate fi inscris in concursul "tinarul jurnalist al anului". asta inseamna ca daca ai dat tot ce aveai mai bun la roblogfest acum poti sa candidezi cu articolele de mina a doua.

reprezentantul Freedom House Romania, Alexandra Popa a declarat pentru boio.ro :

"articolele trebuie sa fi fost postate in cursul anului 2006. In cazul in care articolele cu care vreti sa intrati in concursul "Tanarul Jurnalist al Anului" au mai fost inscrise in vreun concurs, acestea nu sunt valabile (mai bine zis, ar insemna sa incalcati regulamentul). Va incurajez sa va inscrieti cu alte articole decat cele care-au participat la RoBlogFest."

in acelasi timp, pe adresa de mail a freedom house trebuie trimise cele doar cele 3 articole insotite de adresa blog-ului. fara capturi de ecran sau altele…

eu zic ca merita efortul, daca premiul cel mare este de 5000 RON. desi sunt tare curios cine va face jurizarea si mai ales cum se va verifica incalcarea regulamentului de catre bloggeri? va cauta freedom house articolele pe google pentru a stabili daca ele au fost sau nu inscrise in alte competitii similare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Voteaza acest post pe wins.ro
  2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » inca o sansa pentru 5000 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*